محل تبلیغات شما

هم‌زمان با فرارسیدنایام‌الله دهه‌ی فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هزاران نفر از قشرهایمختلف مردم  صبح روز (16بهمن98) با حضرت آیت‌الله‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. ایشان در این دیدار نکات مهمی را دربارهضرورت حضور مردم در انتخابات برشمردند که تحت عنوان 20 نکته انتخاباتی تقدیم می‌شود.

چرا انتخابات

1- برگزاری پرشورانتخابات و حضور همگانی مردم در پای صندوق های رأی، تضمین کننده امنیت کشور خواهد بودزیرا دشمنان از پشتوانه مردمی نظام بیش از امکانات تسلیحاتی آن هراس دارند.

2- در کشور مشکلاتو گرفتاری هایی وجود دارد که برخی ناشی از تحریمها، و علت برخی هم کم کاری ها است امابا وجود این مشکلات، مردم به دلیل آنکه در انتخابات موضوع آبروی نظام و امنیت کشوردر میان است، به میدان خواهند آمد.

3-‌  در قضاوت ناظران بین المللی نسبت به هر کشور، مسائلینظیر میزان حضور مردم در انتخابات و چگونگی روی کار آمدن مسئولان و نهادهایی نظیر مجلس،تأثیرگذار است، بنابراین شرکت انبوه مردم در انتخابات مجلس از این زاویه نیز کاملاًضروری است.

راه نو فکر نو

4-‌  انتخابات ریاست جمهوری و مجلس فرصتی برای ورود افکارجدید و راههای نو در چرخه تصمیم سازی و تصمیم گیری کشوراست بخصوص هنگامی که مردم افرادشایسته را برگزینند، راههای تازه و چاره اندیشی های جدید در روند حل مشکلات کشور ومردم پدیدار می شود.

5- اقتصاد، فرهنگ،پیشرفت علمی و مسائلی از این قبیل بسیار مهم است اما اساس همه این مسائل انتخابات استچرا که اگر انتخابی عمومی، قوی و درست انجام شود، همه مشکلات به‌تدریج حل خواهد شد.

حاشیه سازی نکنید

6-  نباید با حاشیه سازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسردکننده آن را از رونق انداخت.

7-  وقتی برخی رسانه‌های خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونیملت را چند هزار نفره می‌خوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایرانجا می‌زنند، طبعاً مردم به این رسانه ها اعتماد نمی‌کنند البته به شرطی‌که از داخلبه این رسانه‌ها مایه تبلیغات سوء داده نشود.

8-  گویندگانی که تریبون دارند یا به‌واسطه جایگاه خودمی توانند در رسانه ها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمنبا بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.

شبهه در سلامتانتخابات

9- انتخابات درایران جزو سالم‌ترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ می گویید این انتخاباتمهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد می شوند.

10-  من تعجّب میکنم از بعضی‌ها که خودشان به وسیلهانتخابات به یک جایی رسیده‌اند، همین‌ها انتخابات را زیر سؤال می‌برند؛ چطور آنوقتی که انتخابات به نفع شماست، صحیح و متقن است، امّا آنجایی که به نفع شما نیست،انتخابات می‌شود خراب؟ وَ اِن یَکُن لَهُمُ الحَقُّ یَأتوا اِلَیهِ مُذعِنین؛ (واگر حق به جانب ایشان باشد، به حال اطاعت، به سوى او مى‌آیند. آیه ۴۹ سوره نور).قرآن میگوید اگر در قضاوت، حق طرف آن‌ها شد، قبول می کنند قضاوت را، اگر طرف آن‌هانشد، قبول نمیکنند؛ بعد میفرماید: اَ فی قُلوبِهِم مَرَض»؟ (بخشی از آیه‌۵۰ سورهنور) در دل این‌ها مرض هست؟

11-  در انتخابات مجلس بارها بعضی افراد نامه دادند کهتقلب شده یا اشکال دارد، بنده نیز هیأت هایی تعیین کردم که با دقت رسیدگی کردند و بعدمعلوم شد این گزارش ها و نامه ها درست نبوده است.

مردم را دلسردنکنید

12-  از دشمن نمی شود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطینبا فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشودکه بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضوردر انتخابات دلسرد شوند.

تضعیف شورای نگهبان

13- حمله به شوراینگهبان را از غلط ترین کارها ست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوق‌دانبرجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسانمی تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.

مجلس قوی

14-  مجلس قوی» از مؤلفه های قوی شدن ایران است و تشکیلمجلس قوی نیز به رأی بالای ملت وابسته است.

15- * گلایه هایمردم درباره مسائل معیشتی مربوط به برخی قوانین و عملکرد بعضی مسئولان اجرایی است وبه اصل انتخابات مربوط نمی شود، این گلایه از کسان دیگری است و ملت قدر مجلس قوی راکه متعلق به همه کشور و عموم مردم است، می داند.

علاقمندان به ایرانبیایند

16- ممکن است کسیاز بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید، بنابراینهرکس به ایران علاقه‌مند است و امنیت کشور، حل شدن مشکلات و گردش صحیح نخبگانی را دوستدارد، در انتخابات شرکت کند.

17- افراد مؤمنو انقلابی با انگیزه قوی در انتخابات شرکت خواهند کرد اما اگر کسی انگیزه دینی و انقلابیندارد اما میهن عزیز را دوست دارد لازم است به پای صندوقهای رأی بیاید.

به چه کسانی رأیبدهیم

 

- باید فردیرا برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنیواقعی کلمه طرفدار عدالت باشد. فردی که از سخنگفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایراننیست.

19-  باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالتاعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و ی را در کشور برافراشته نگه دارند.

چگونه رأی بدهیم

20-  مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسندو به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مافراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد رانمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.

قدیمی ها سالم تر بودند یا ما

ماهواره / عفاف و حجاب / عملکرد ما

شعر حماسی دکتر میثم مطیعی در عید فطر 95

انتخابات ,مردم ,مجلس ,رأی ,افراد ,قوی ,در انتخابات ,است و ,مردم در ,اما اگر ,شورای نگهبان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

paychupnifec morosepul derrsemaspo شب های روشن ثمرات شبگرد بی کس kumodega بزرگ ترین بسته های آموزشی اشتغال زایی و کسب درآمد پایگاه اطلاع رسانی بسیج جامعه پزشکی استان خراسان شمالی abokxare